Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ονειρεμένη ζωή (The family man)

Η Ονειρεμένη ζωή  (The family man): είναι μία ταινία της οποίας η υπόθεση διαδραματίζεται ημέρες Χριστουγέννων, όπου τα γεγονότα που συμβαίνουν αλλάζουν τη στάση ζωής του κεντρικού ήρωά της. Στη ταινία πρωταγωνιστούν: ο Νίκολας Κέιτζ και η Τέα Λέονι. Μία ενδιαφέρουσα και απολαυστική ταινία για όλη την οικογένεια. Α.Χ.



Υπόθεση:
Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ζει την εργένικη ζωή του σε πλήρη αρμονία πιστεύοντας πως δεν του λείπει τίποτα. Ένα πρωί ξυπνάει σε μια νέα ζωή όπου είναι ο πατέρας δύο παιδιών και ο σύζυγος της πρώην φίλης του, που είχε παρατήσει όταν ήταν ακόμα φοιτητής. Προσπαθώντας να ξεπεράσει το αρχικό σοκ της τεράστιας αλλαγής, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι στη ζωή τα χρήματα και η επιτυχία μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο απαραίτητα για να είναι κανείς ευτυχισμένος.
Πηγή: ishow.gr


The Family Man Trailer





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χριστουγεννιάτικα Μοτίβα(σταυροβελονιά)

Χριστουγεννιάτικα μοτίβα σε σταυροβελονιά για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου μας. Το κέντημα, λοιπόν, πάει και με το πνεύμα των Χριστουγέννων, αφού βοηθάει στη δημιουργία της χριστουγεννιάτικης  γωνιάς των ονείρων μας

Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

Τι κρύο που έκανε! Έπεφτε χιόνι και κόντευε να νυχτώσει. ‘Ήταν η τελευταία βραδιά του χρόνου, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μέσα σ’ εκείνο το κρύο και σ’ εκείνο το σκοτάδι, ένα φτωχό κοριτσάκι περπατούσε στο δρόμο, χωρίς να φοράει τίποτα στο κεφάλι του, ούτε στα πόδια του.

Καρυοθραύστης, το Βαλς των Λουλουδιών

Ο Καρυοθραύστης είναι μπαλέτο σε δύο πράξεις,του Τσαϊκόφσκι, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τη Μαγεία και το Όνειρο των Χριστουγέννων. Από τη μαγική αυτή χριστουγεννιάτικη ιστορία  θα δούμε το Βαλς των Λουλουδιών τόσο από τα μπαλέτα του Θεάτρου Μπολσόι, όσο και από τα μπαλέτα της Μόσχας στον πάγο. Α.Χ.