Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα Μοτίβα(σταυροβελονιά)

Χριστουγεννιάτικα μοτίβα σε σταυροβελονιά για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου μας. Το κέντημα, λοιπόν, πάει και με το πνεύμα των Χριστουγέννων, αφού βοηθάει στη δημιουργία της χριστουγεννιάτικης  γωνιάς των ονείρων μας



Το κέντημα είναι μία ωραία απασχόληση που γεμίζει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μας, χαρίζοντας μας γαλήνη και ηρεμία, μέσα από τη χαρά της δημιουργίας, και η σταυροβελονιά είναι μία από τις  δημοφιλείς  βελονιές στο  κύκλο των  οπαδών του κεντήματος.
Τα μοτίβα είναι πολύ εύκολα και πάνε όπου τα στείλει η φαντασία μας, καλή επιτυχία!!! Α.Χ.






Πηγή σχεδίων: nikiad.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

Τι κρύο που έκανε! Έπεφτε χιόνι και κόντευε να νυχτώσει. ‘Ήταν η τελευταία βραδιά του χρόνου, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μέσα σ’ εκείνο το κρύο και σ’ εκείνο το σκοτάδι, ένα φτωχό κοριτσάκι περπατούσε στο δρόμο, χωρίς να φοράει τίποτα στο κεφάλι του, ούτε στα πόδια του.

Καρυοθραύστης, το Βαλς των Λουλουδιών

Ο Καρυοθραύστης είναι μπαλέτο σε δύο πράξεις,του Τσαϊκόφσκι, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τη Μαγεία και το Όνειρο των Χριστουγέννων. Από τη μαγική αυτή χριστουγεννιάτικη ιστορία  θα δούμε το Βαλς των Λουλουδιών τόσο από τα μπαλέτα του Θεάτρου Μπολσόι, όσο και από τα μπαλέτα της Μόσχας στον πάγο. Α.Χ.