Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μια πρωτότυπη εορταστική μουσική παραγωγή του Δήμου Περιστερίου (video)

Να τα πούμε; Τα παιδιά λένε τα κάλαντα και άλλα κλασσικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη βοήθεια της Μαρίζας Κωχ,συγκεντρωμένα σε ένα CD, το οποίο είναι παραγωγή του Δήμου Περιστερίου. Α.Χ.



Με ένα πρωτότυπο και όμορφο τρόπο ο Δήμος Περιστερίου θέλησε να ενισχύσει τα παραδοσιακά ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.
Με μια επαγγελματική παραγωγή μέσα από ένα δωρεάν CD τα παιδιά της πόλης μας λένε τα κάλαντα με τη βοήθεια της καταξιωμένης Ελληνίδας τραγουδίστριας, Μαρίζας ΚΩΧ.
Η όμορφη αυτή παραγωγή του Δήμου Περιστερίου περιέχει έξι εορταστικά τραγούδια και κάλαντα ενώ στο εξώφυλλο ο τίτλος του CD έχει τίτλο «Να τα πούμε;».
Όσον αφορά τα τραγούδια πρόκειται για την «Άγια νύχτα», «Καλήν εσπέραν άρχοντες», «Χιόνια στο καμπαναριό», «Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά», «Πάει ο παλιός ο χρόνος» και το «Σήμερα τα φώτα».


Πηγή: peristerinews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χριστουγεννιάτικα Μοτίβα(σταυροβελονιά)

Χριστουγεννιάτικα μοτίβα σε σταυροβελονιά για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου μας. Το κέντημα, λοιπόν, πάει και με το πνεύμα των Χριστουγέννων, αφού βοηθάει στη δημιουργία της χριστουγεννιάτικης  γωνιάς των ονείρων μας

Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

Τι κρύο που έκανε! Έπεφτε χιόνι και κόντευε να νυχτώσει. ‘Ήταν η τελευταία βραδιά του χρόνου, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μέσα σ’ εκείνο το κρύο και σ’ εκείνο το σκοτάδι, ένα φτωχό κοριτσάκι περπατούσε στο δρόμο, χωρίς να φοράει τίποτα στο κεφάλι του, ούτε στα πόδια του.

Καρυοθραύστης, το Βαλς των Λουλουδιών

Ο Καρυοθραύστης είναι μπαλέτο σε δύο πράξεις,του Τσαϊκόφσκι, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τη Μαγεία και το Όνειρο των Χριστουγέννων. Από τη μαγική αυτή χριστουγεννιάτικη ιστορία  θα δούμε το Βαλς των Λουλουδιών τόσο από τα μπαλέτα του Θεάτρου Μπολσόι, όσο και από τα μπαλέτα της Μόσχας στον πάγο. Α.Χ.