Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Το μυστικό για να ανακαλύψετε την μαγεία των Χριστουγέννων!

Μήπως έχετε χάσει τον ενθουσιασμό σας; Αν ναι τότε αφήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων να σας τον θυμίσει! 


Το κλειδί για να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής, βρίσκεται στην ικανότητά μας να γευόμαστε κάθε στιγμή, γιατί η ικανοποίηση δεν εξαρτάται από την εξωτερική επιτυχία, ούτε από την κοινωνική αναγνώριση, αλλά από τη διάθεσή μας απέναντι στη ζωή. Η ικανοποίηση έρχεται σε ατομικές συσκευασίες και σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε την κάθε ημέρα με πληρότητα και ενθουσιασμό.
Υπάρχουν άνθρωποι που ίσως η ζωή τους να σας φαίνεται εκ πρώτης όψεως βαρετή και αδιάφορη, κι όμως είναι γεμάτη ικανοποιήσεις. Το να ενθουσιάζεστε σημαίνει να ανακαλύπτετε και να εκτιμάτε τη μαγεία των πραγμάτων, να καθορίζετε το χρώμα της ζωής σας και όσων σας συμβαίνουν, να επιλέγετε πώς θα χειριστείτε τα λίγα ή τα πολλά που διάθετε, προς όφελος δικό σας και όσων σας περιβάλλουν.
Ο ταχυδακτυλουργός είναι σε θέση να μεταβάλλει την πραγματικότητα με ελάχιστα εργαλεία. Διαθέτει μια μαγεία που μεγαλώνει και δυναμώνει όσο τη χρησιμοποιεί. Όπως έλεγε ο André Maurois, «Μια αιώνια αυταπάτη, ή τουλάχιστον μια αυταπάτη που ξαναγεννιέται συχνά μέσα στην ανθρώπινη ψυχή, βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα». 
Πηγή:jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...